-
Hagyományos torták
A tortákat többnyire krémmel töltjük,külsejüket krémmel,fondánnal vagy olvasztott cukorral vonjuk be. Cukrászdánkat vajkrémes és tejszínkrémes torták széles választéka gazdagítja...Galéria -
Alkalmi torták
Alkalmi tortáink egyedi elképzelésben,tetszés szerinti ízvilágban kiválóan dukálnak különféle ünnepekre! Születésnap,névnap,keresztelő,ballagás,Karácsony,Mikulás,Valentin nap,valamint számos más ünnepi,családi összejövetelekre igazi meglepetésnként szolgálnak!Galéria -
Forma torták
A forma torták megtestesítik az esztétikát,kiemelik a tárgyak tulajdonságát. Amit Ön elképzel,mi megvalósítjuk igazi torta különlegességként!Galéria -
Esküvői torták
Az esküvők "fénypontja"! Az esküvői tortákat az ifú pár tetszőleges igénye szerint készítjük el,nagyon jellegzetesek,lehetnek akár több emeletesek és ízvilágúak is,díszítésük számos változatban történik-az egyszerűtől az extrább kivitelig terjedhet.Galéria -
Fényképes-Ostyalapos torták
Az ostyalap megközelíti a fénykép minőségét,speciális ételfestékek felhasználásával készülnek,tükörképet adnak a megörökített pillanatokról,amik ehető formában a tortákat ékesíti.Galéria -
Torta szeletek
Krémmel rétegesen töltött,szeletekben fogyasztott finom sütemény. Több rétegből,szilárdabb és lágyabb komponensekből áll össze.Galéria -
Szeletek,Tekercsek,Uzsonnasütemények
Szeletek: szögletes tortatésztából kikészítés után szeleteléssel alakított sütemènydarabok. Bevonó anyaggal felső lapjuk van bevonva. A be nem vont oldalon a tészta és a töltelék rétegei láthatóak. Tekercs: felületén 0,5-2 cm vastag töltelékkel megkent vagy megszórt tésztából tekercs alakra formázott termék. Készülhet nyers tésztából (beigli) vagy sült felvert tésztából (piskóták). Uzsonnasütemények: általában kikészítést nem igénylő,sütés után azonnal forgalomba hozható sütemények.Galéria -
Desszertek,Mignonok
Desszert: töltött tésztából szeleteléssel vagy kiszúrással kialakított kocka,hasáb,rombusz stb. alakú vagy töltött hüvelybôl készült korpusz,bevonóanyaggal,fondánnal,krémmel részben vagy egészben bevont vagy hengerelt tésztával burkolt sütemények. Mignonok: különbözô tésztákból változatos töltelékkel és díszítéssel készített,a desszertnél kisebb sütemények.Galéria -
Sós és édes teasütemények
Édes teasütemény: hengerelt,omlós,felvert vagy egyéb (cukrot is tartalmazó) tésztából készített,töltetlen vagy töltött és díszített teasütemény. Sós teasütemény: cukrot nem tartalmazó,2%-nál nagyobb zsírtartalmú,töltetlen vagy töltött teasüteményGaléria -
Fagylaltok
A fagylalt soványtejből vízzel és oltóanyaggal készített tejkrém,melyet tetszés szerint ízesíthetünk,majd fagyasztunk. Cukrászdánkban több,mint 100 féle ízvilág megtalálható.Galéria -
Parfék
50%-a felvert tejszínhab,50%-a fagylalt. Emellé társulnak az ízesítőanyagok,adalékanyagok és a különböző díszítő elemek.Galéria -
Diabetikus termékek
A diabetikus termékek a cukorbetegeknek készülnek. A diabetikus termékek nem tartalmazhatnak szacharózt, maltózt és glükózt. Helyettesítő anyagként ma szorbit, xilit, mannit, cukoralkoholokat és gyümölcscukrot alkalmazunk. A gyümölcscukrot a szervezet csak nagyon lassan dolgozza fel, ezáltal a vércukorszintet alig emeli.Galéria -
Egyéb
Galéria